• Почитувани студенти,

    Добродојдовте на порталот за електронско учење.

    Системот за електронско учење има за цел да ги централизира на едно место сите информации во врска со предметите и курсевите на Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) и Научниот институт за бизнис економија (ИБЕ). Со тоа, се воведува поголема интерактивност на студентите во наставата, се доближуваат наставните теми и содржини до студентите и им се овозможува да следат известувања и резултати од испитите, каде и да се, преку интернет.

    Студентите се најавуваат со свое корисничко име и лозинка. Поставените содржини за соодветниот предмет се достапни само за студентите кои имаат право да го следат тој предмет, согласно наставната програма. Ако немате добиено ваше корисничко име и лозинка, обратете се на e-learning@fbe.edu.mk.

    Ве советуваме да го прочитате и Упатството за студирање, кое што содржи информации за целокупниот процес на студирање ка Факултетот за Бизнис Економија.

  • - - - - -

Прескокни категории на курсеви

Категории на курсеви


Прескокни Анкета

Анкета

Почитувани студенти, ве молиме да ја пополните следнава анкета, поврзана со системот за електронско учење:
Online анкета

Ви благодариме! Вашите повратни информации, ни се важни за понатамошно подобрување.

Е-учење на ФБЕ:
материјали, информации, испити, практични проекти, форуми итн.

Прескокни Календар

Календар

Нед Пон Вто Сре Чет Пет Саб
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 Денес Tuesday, July 23 23 24 25 26 27
28 29 30 31