Се враќате на овој веб сајт?

Најавете се тука со Вашето корисничко име и лозинка
(Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувач)Помош околу Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувач
Некои курсеви можат да дозволуваат пристап како гостин

Дали сте прв пат овде?

Системот за е-учење на Факултетот за бизнис енономија е интерен систем наменет исклучиво за студентите и наставниот кадар на Факлутетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија.

Системот го користат студенти на додипломски и последипломски студии.

Со запишувањето на студиите на некоја од насоките на ФБЕ или ИБЕ автоматски ќе ви биде испратен кориснички налог за пристап на системот.

Ако тоа не се случи и не добиете кориснички налог на вашата електронска пошта, испратете порака на e-learning@fbe.edu.mk со следните податоци:

  • Ваше име и презиме;
  • Година во која се запишувате или која сте во моментот;
  • Насока на студирање;
  • Ваша валидна адреса за електронска пошта.

Потоа ќе можете да пристапувате до сите содржини на сајтот и курсевите кои ги следите, користејќи го само вашето корисничко име и лозинка.